Prikazan prvi gameplay video iz Conan Unconquered

PC Slider Vesti

Conan Unconquered je naslov koji niko nije očekivao!

Funcom i razvojni studio Petroglyph su objavili prvi gejmplej video iz strategije Conan Unconquered inspirisane pričama o poznatom Simerijancu.

Niste jedini! I nama strateška igra poslednji pada na pamet kada se spomene ime Konana Varvarina, ali to je odluka koju su odabrali autori. Što je još čudnije, gejmplej u videu deluje iznenađujuće dobro.

Igra je po definicija survival real-time strategija, jer će igrač imati zadatak da izgradi utvrđenje i vojsku kako bi se odbranio od hiborijanske horde. Neprijatelji će napadati utvrđenje u sve težim talasima, a igrač će morati da upravlja resursima, unapređuje odbrambene mehanizme i razvija nove tehnologije.

Pored solo moda, igračima će na raspolaganju biti i kooperativni režim, gde će oba igrača moći da grade nove zgrade i vojsku u okviru jedne baze. Obzirom da se radi o Konan ostvarenju, možemo da očekujemo surove okršaje i krv koja će da teče u potocima.

Conan Unconquered trenutno najviše podseća na naslov They Are Billions, a autori tvrde da im je inspiracija bila i Frostpunk. Igra bi trebalo da izađe do jula 2019. godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password