Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Misteriozni FPS Russia 2055 izgleda fenomenalno, ali i jako sumnjivo

Pre-alpha verzija igre Russia 2055 navodno stiže 28. februara

Do sad nepoznati razvojni tim Invictus Volition objavio je nekoliko kratkih videa iz nove igre Russia 2055 koji su uzburkali igračku javnost.

Kako može da se vidi iz trejlera, igra izgleda spektakularno što je izazvalo eksloziju pozitivnih komentara, naročito kada je otkriveno da na ovom naslovu radi samo jedna jedina osoba! Ipak, trejleri i ne otkrivaju previše, a možda čak i sakrivaju bitne detalje zbog veštog kadriranja snimka.

Russia 2055 bi trebalo da je
futuristička multiplejer FPS igra za do 64 igrača. Neki od najavljenih modova će podržavati borbe u Mech robotima, ali i realistične okršaje ruske i američke vojske. Autor koristi Unreal Engine 4 za izradu igre, a rekao je da će pre-alpha build igre moći da se isproba 28. februara, ove godine.

Po svemu prikazanom i činjenici da na njoj radi jedna osoba, mnogi igrači sumnjaju da se radi o pravom projektu. Trenutno najpopularnija teorija je da se radi samo o demou finalne verzije igre i da autor na ovaj način želi da privuče pažnju izdavača.

Drugi pak imaju malo maštovitiju teoriju. Naime, prvu najavu o igri je na svom twitter nalogu podelio Hideo Kojima, autor Metal Gear i Death Stranding naslova, što je mnoge nateralo da posumnjaju da se iza ovog projekta krije nešto mnogo više.

Kako je objasnio popularni gejming portal PushSquare, Kojima je u prošlosti znao na neobičan način da najavi nove igre o čemu najbolje svedoče prvi trejleri za Metal Gear Solid V i Death Stranding. Kojima je do sad izmislio lažni razvojni tim, prikazivao kriptične trejlere, pa možda i ne bi bilo previše čudno da Russia 2055 ima neke veze sa Death Stranding.

Saznaćemo ubrzo, ali do tada pogledajte ove trejlere pa nam recite koja je vaša teorija.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!