A Plague Tale: Innocence izlazi 14. maja!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Igra koja obećava: A Plague Tale

Focus Home Interactive otkrio je kada će objaviti igru A Plague Tale: Innocence, a pustio je i novi video koji govori o glavnim junacima ovog naslova.

A Plague Tale: Innocence je manje poznato ostvarenje od kojeg očekujemo mnogo. Ono je prvi put najavljeno 2017. godine, a gejmplej video koji nam je zagolicao pažnju prikazan je tokom prošlogodišnjeg E3 sajma.

Igra meša akciju, stealth i logičke zagonetke jer će glavni junaci, devojčica Amisia (Amicia) i dečak Hugo, u različitim situacijama morati da smisle kako da oteraju od sebe hordu opasnih pacova ili krvožednih vojnika. Najjače oružje u toj borbi je vatra od koje pacovi beže, ali će na raspolaganju biti i neka oružja i naprave. Igrač kontroliše Amisiju, ali će imati opciju da naredi dečaku da uradi određene stvari.

A Plague Tale privukao je našu pažnju zbog zanimljive emotivne priče, mračne atmosfere srednjevekovne Francuske, kao i atraktivnim grafičkim prikazom.

Na igri radi tim Asobo Studio koje je dosada uglavnom bio angažovan kao ispomoć u razvoji nekih većih projekata gde se najviše ističu ReCore, Zoo Tycoon ili The Crew. Najnovija igra dokaz je da se ovaj studio dobro izveštio, a naslov ćemo moći da isprobamo 14. maja ove godine, kada će biti objavljen za PC, PS4 i XB1.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password