Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

A Plague Tale: Innocence izlazi 14. maja!

Igra koja obećava: A Plague Tale

Focus Home Interactive otkrio je kada će objaviti igru A Plague Tale: Innocence, a pustio je i novi video koji govori o glavnim junacima ovog naslova.

A Plague Tale: Innocence je manje poznato ostvarenje od kojeg očekujemo mnogo. Ono je prvi put najavljeno 2017. godine, a gejmplej video koji nam je zagolicao pažnju prikazan je tokom prošlogodišnjeg E3 sajma.

Igra meša akciju, stealth i logičke zagonetke jer će glavni junaci, devojčica Amisia (Amicia) i dečak Hugo, u različitim situacijama morati da smisle kako da oteraju od sebe hordu opasnih pacova ili krvožednih vojnika. Najjače oružje u toj borbi je vatra od koje pacovi beže, ali će na raspolaganju biti i neka oružja i naprave. Igrač kontroliše Amisiju, ali će imati opciju da naredi dečaku da uradi određene stvari.

A Plague Tale privukao je našu pažnju zbog zanimljive emotivne priče, mračne atmosfere srednjevekovne Francuske, kao i atraktivnim grafičkim prikazom.

Na igri radi tim Asobo Studio koje je dosada uglavnom bio angažovan kao ispomoć u razvoji nekih većih projekata gde se najviše ističu ReCore, Zoo Tycoon ili The Crew. Najnovija igra dokaz je da se ovaj studio dobro izveštio, a naslov ćemo moći da isprobamo 14. maja ove godine, kada će biti objavljen za PC, PS4 i XB1.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!