Resident Evil 2 Remake dobija besplatan sadržaj nakon premijere

PC Slider Sony Vesti Xbox

Još razloga da odmah kupite Resident Evil 2 Remake!

Taman kada su strani novinari krenuli da postavljaju ishitrene recenzije Resident Evil 2 Remake, Capcom je iznenadio najavom da je ovo tek početak za igru.

U planu popularnog japanskog razvojnog tima navodeno je da će rimejk popularnog survival horora biti proširen sa nekoliko novih modova, i to besplatno!

Prvi u nizu će biti mod ,,The Ghost Survivors” u kojem će igrači imati nasumično određene zadatke (gotovo roguelike karaktera), a imaće mogućnost da vode nekoliko različitih likova. Po rečima autora, to će ovaj režim učiniti zanimljivim za prelazak u više navrata, a jedini potvrđeni likovi za sad su Robert Kendo, USS Member, i Katherine, koja je ćerka gradonačelnika. Za sad nije poznato kada će ovaj mod biti ubačen u igru.

Pored ovog apdejta, RE2 Remake će pored osnovne priče imati dva dodatna moda i na samoj premijeri: The 4th Survivor i The Tofu Survivor. Capcom je potvrdio da će svi modovi biti besplatno dodati uz igru, a otkrio je i da naslov neće imati mikrotransakcije.

Resident Evil 2 Remake nam stiže ovog petka, 25. januara u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Pogledajte naš gameplay video iz nedavno objavljenog demoa za ovaj naslov.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password