Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljena battle royale igra koja podržava do 1000 igrača u jednom meču!

Battle royale ogromnih razmera u fantasy okruženju – Mortal Royale!

Do sad malo poznati razvojni tim Star Vault AB danas je objavio F2P battle royale igru Mortal Royale koja donosi mečeve za do 1000 igrača.

Igra je otvorila svoja vrata kroz Steam Early Access i potpuno je besplatna za preuzimanje, pa možete da je daunloadujete odmah. Mortal Royale je fantasy igra, a autori u saopštenju navode da igrači u mečevima mogu da koriste hladna oružja, strele, magiju ili pak da pokušaju da eleminišu protivnike jašući konja.

Naslov po rečima razvojnog studija ima veliki broj različitih oružja, dubok sistem borbe, 21 kombinaciju oklopa i preko 60 magija. Koristeći sva ova pomagala, igrači će se boriti za prvo mesto na mapi od 64 kvadratna kilometra.

Naravno da sve navedeno zvuči interesantnije nego što zaista jeste, što najbolje oslikava odbojni grafički endžin igre, ali i prve recenzije igrača koje su za sad veoma loše. U komentarima igrači navode da je ovo samo loša konverzija igre Mortal Online u battle royale žanr, navodi se i da je naslov veoma nedovršen, pa je i proistekla prognoza da igra neće dugo živeti.

Ukoliko vas ovakve reči nisu odbile igru možete da skinete odavde.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!