Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hitman 2 dobio launch trejler

Hitman 2 deo još jedne paklene novembarske nedelje

Warner Bros. Interactive Entertainment i IOI Interactive u utorak će objaviti Hitman 2, a kako bi nas bolje pripremili za igru postavili su novi trejler.

Naredne nedelje nas opet očekuju premijere nekoliko ogromnih igara kao što su Fallout 76 ili Spyro Reignited Trilogy, a Hitman 2 jedan je od najvećih favorita.

U najnovijoj igri Agent 47 će imati priliku da istražuje 6 novih mapa, koje pored toga što su ogromne imaju i dinamični karakter. To znači da će sve mete moći da se likvidiraju na nekoliko različitih načina.

Pored osnovne kampanje naslov poseduje multiplejer režime igre Sniper Assassin i Ghost Mode, kao i gomilu najraznovrsnijeg naoružanja kojim igrači mogu da eleminišu svoje mete. Zanimljivo, gejmeri su čak mogli i da glasaju za novo oružje, a u tom izboru je pobedila ,,eksplozivna olovka”.

Jedna od najinteresantnijih meta u igri će svakako biti Šon Bin (Sean Bean) koji predstavlja prvu ,,Elusive” metu, a on će doći u igri 20. novembra, nedelju dana nakon premijere ovog ostvarenja.

Hitman 2 izlazi 13. novembra u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!