Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Battlefield 5 developer banovan u Black Ops 4

Battlefield 5 sad sigurno neće imati ovakvih problema

U današnjim čudnim vestima Black Ops 4 igrač, koji radi u razvojnom timu DICE na Battlefiled 5, banovan je jer je bio… suviše dobar?

Florian Le Bihan zadužen je za core gameplay design na Battlefield-u 5, a svoje slobodno vreme provodi igrajući Call of Duty Black Ops 4. On je izgleda postao toliko dobar da je igra pomislila da koristi aim bot zbog čega je on dobio obaveštenje da je banovan.

Le Bihan koji koristi nadimak Drunkkz3, okačio je i video kako bi dokazao svoju nevinost, a kolaž koji je okačio stvarno deluje neverovatno.

Kada se pogleda ovaj klip jasno je da Le Bihan igra na totalno nestvarnom nivou, jer je dobar deo ubistava uspeo da zabeleži iz samo jednog pucnja, a podjednako impresivno deluje i njegovo no scope pucanje iz snajpera.

Zbog toga može da se zaključi da je igra ,,shvatila” da se nešto čudno dešava i da on igra znatno bolje od drugih igrača, te da mora da postoji neki razlog zašto je to tako. Ipak ne radi se ni o kakvom aim botu, jer je Le Behan profesionalni esport igrač koji je nastupao u timu Fnatic kada je osvojio i nekoliko titula u Battlefield 3 i Battlefield 4.

Vest se proširila po internetu pa je Drunkkz3 brzo dobio odgovor od razvojnog tima Treyarch koji su mu ukinuli suspenziju.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!