Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Okrnjena Liga šampiona: Crvena Zvezda nije u FIFA 19!

FIFA 19 ima Ligu šampiona, ali ne onakvu kakva bi trebalo da bude.

Znamo već da je EA Sports od ove sezoen vlasnik prava za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa smo se nadali da to znači i kako će se svi timovi koji budu igrali ovava takmičenja naći u FIFA 19. Na naše iznenađenje, tek to nikako nije slučaj, jer na zvaničnoj listi timova u igri nema šampiona Srbije.

Da razjasnimo, nismo očekivali da FIFA 19 ima licencirane sve klubove koji su igrali kvalifikacije pa da sa Spartakom iz Subotice jurimo evro trofeje, ali delovalo je logično da sve ekipe koje igraju ligaški deo Lige šampiona i Lige Evrope budu prisutne. To za EA Sports svakako ne bi bio veliki posao jer velika većina klubova se već nalazi u igri, pa je potrebno dodati samo nekolicinu koja nedostaje.

Zašto onda nema Zvezde, kad znamo da time EA Sports mnogo gubi na smislu licence za Ligu Šampiona? Jako je teško za poverovati da je neko iz redova našeg tima odbio da se klub nađe u igri ili je tražio nesvakidašnju svotu novca, pa je pre za zaključiti da EA Sports jednostavno ne želi ni da se trudi, očekujući da to igrači i ne primete, pa čak ni naše kolege novinari. I zaista, u opisima igre na “velikim” sajtovima, možete do mile volje da čitate o Ligi šampiona, ali bez spomena ove mrlje.

Pritom, ovde se zaista ne radi o Crvenoj Zvezdi koliko se šalje loša poruka za ubuduće, a to je da za “male” izgleda nema mesta, čak i kad načine čudo pa dospeju u tako važna takmičenja. Da li Zvezda ili još neki klubovi mogu biti ubačeni naknadno? Teoretski da, jer se to već dešavalo sa Partizanom u PES serijalu npr. Međutim, FIFA koliko znamo nema ovakvu praksu – u najboljem slučaju, dodaju se novi grbovi ili dresovi. VideoGame Arena će se potruditi da sazna nešto više, a do tad, pogledajte kompletnu listu klubova, ali i reprezentacija gde (očekivano) nema Srbije ovde

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!