Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Call of Duty Black Ops 4 Preview – No Singleplayer, no party?

Počela je i otvorena Black Ops 4 beta

Call of Duty Black Ops 4 beta je u toku, a mi smo prošle nedelje uleteli u zatvorenu betu kako bi proverili za vas da li će on biti vredan vremena. Pogledajte Call of Duty Black Ops 4 Preview, poslušajte zapažanja i donesite svoj sud.

Do ponedeljka, 13. avgusta do 19h, možete da skinete Blops4 betu za PlayStation 4, Xbox One i PC i bacite pogled na još jedan drastično drugačiji Call of Duty.

Bez singlplejer kampanje i potpuno okrenut multiplejeru, BO4 je opet odmakao od Drugog svetskog rata i otišao u (valjda blisku?) budućnost. Tokom bete možete da isprobate neki od nekoliko modova koji će se naći u punoj verziji igre, a oni predstavljaju varijacije TDM, CTF i sličnih režima igre.

Zanimljivo deluju i nove klase, tj. ono što je Treyarch predstavio kao heroje, gde svaki od njih sa sobom nosi svoje specijale i gedžete.

Igra deluje drugačije, naročito u odnosu na svog prethodnika, WW2, ali nam za sada deluje da je uspešno zadržan atraktivan gameplay po kom je Call of Duty prepoznatljiv. Beta je imala nekih tehničkih problema, popust usporavanja i sporog matchmakinga, ali kada je sve funkcionisalo bili smo zadovoljni.

Naravno, krajnji sud sačuvaćemo kada igra bude objavljena, 12. oktobra 2018. u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!