Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Capcom želi da napravi još remastera starih igara

Na koje igre je to mislio Capcom?

Kompanija Capcom je tokom izlaganja svog finansijskog izveštaja navela kako će ozbiljno razmotriti izradu još remaster izdanja svojih starih igara.

Bitan faktor na tom putu će biti komercijalni uspeh Resident Evil 2 Remake koji je trenutno u izradi i očekuje nas početkom naredne godine. Kako je predstavnik kompanije istakao, trejler za RE2 rimejk je naišao na više nego pozitivnu reakciju publike i sada se očekuje da će ovo izdanje prodati milione kopija.

Razloga za to svakako ima. Igračka javnost je toplo pozdravila to što se ovaj naslov razvija sa znatno većim budžetom u odnosu na onaj koji je tipičan za rimejk ili remaster. Resident Evil 2 Remake imaće novi grafički endžin i modernije izvođenje, što je i nama bilo dovoljno.

Ali šta ova izjava Capcom-a zapravo znači? Pa moguće je da će Capcom odlučiti da iskopa neku igru koju nismo odavno videli. To na primer može da bude Dino Crisis, Devil May Cry, Onimusha ili nešto skroz deseto. Naravno, tu su i rimejci drugih Resident Evil igara, ali ostaje nam da se strpimo i sačekamo zvaničnu najavu kompanije.

Do tad, sa nestrpljenjem očekujemo Resident Evil 2 Remake koji stiže 21. januara 2019. godine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!