Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 19 će imati battle royale mod!

Autori FIFA 19 tvrde da nije ,,sve kako se čini”

EA Sports je otkrio da će u FIFA 19 ubaciti novi mod koji trenutno zvuči kao fudbalska varijanta onoga što trenutno vidimo u battle royal žanru.

Naime, u novom ,,Survival” režimu igre, timovi će gubiti jednog igrača čim postignu gol. EA Sports navodi da će mod pratiti zvanična FIFA pravila, pa će meč biti prekinut kada jedna ekipa ostane sa sedam igrača, baš kao i u regularnim utakmicama. Dakle, pobeđuje onaj tim koji prvi postigne pet golova.

I pre nego što je razvojni tim upitan da objasni zašto je donesena odluka da se ovaj mod baš sad ubaci u novu igru, oglasio se jedan od autora koji je rekao: ,,Znam da mi ljudi neće verovati kada kažem ovo, ali ovaj mod zaista nema veze sa [PUBG, Fortnite i drugim BR naslovima]”.

Vest možda zaista nije tako senzacionalna kako zvuči, jer je nešto slično bilo i u FIFA Street, arkadnoj verziji popularnog fudbala koja je objavljena 2012. godine. U režimu nazvanom “Last Man Standing” timovi igraju 4 na 4 na terenu za mali fubal, a pobeđuje tim sa poslednjim igračem.

Nama je ipak malo sumnjivo to kako se razvojni tim baš sad setio da, nakon šest godina, ubaci ovako nešto u igru.

FIFA 19 izlazi 28. septembra za Nintendo Switch, PlayStation 4, PC i Xbox One, a treba napomenuti i to da će PlayStation 3 i Xbox 360 i ove godine dobiti “legacy” izdanje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!