Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Children of Lir – igra novosadskog razvojnog tima je na Kickstarteru

Children of Lir kampanja će trajati do prve nedelje septembra

Razvojni tim iz Novog Sada Esoter Studio pokrenuo je Kickstarter kampanju za svoj potezni RPG Children of Lir koji je inspirisan keltskom mitologijom.

Children of Lir će biti objavljen za mobilne uređaje (za sad samo Android), a radi se o singlplejer RPG-u koji će imati glavni fokus na priči. U opisu naslova objašnjeno je da će igra biti smeštena u srednjevekovnoj Irskoj obavijenom tamom u kojoj vladaju čudovišta. Gejmplej je predstavljen kroz atraktivnu 2D animaciju, a velika pažnja je usmerena i na dizajn zvuka i muzike, kako bi atmosfera igre bila prenesena na što verniji način.

Po navodima autora već su završena prva dva poglavlja igre, dok su druga dva u izradi, a igrači će moći da završe Children of Lir u roku od 4 do 5 sati.

Kickstarter stranicu možete da pogledate ovde, a cilj kampanje je da se skupi više od 30.000 dolara do 9. septembra. Međutim, u jednom intervjuu, autori su naveli da će se potruditi da završe igru čak  u slučaju da kampanja ne bude uspešna.

Esoter studio je petočlani tim koji čine iskusni developeri igara Danilo Radojčin, Suzana Savanović, Darko Subotin, Dejan Subotin i Daniel Hulala.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!