Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

World of Warcraft besplatan za preuzimanje, plaća se samo pretplata

World of Warcraft i ekspanzije za dž!

Blizzard Entertainment je zvanično potvrdio da će World of Warcraft kao i sve do sad objavljene ekspanzije moći da se preuzmu besplatno.

Kako je objašnjeno, sav sadržaj najpoznatijeg MMORPG naslova je sada dostupan u zvaničnoj prodavnici izdavača uz mesečnu pretplatu koja košta 13 evra, tj. 11 evra ukoliko se plati šest meseci unapred. Odluka će sigurno promeniti to kako funkcioniše igra, jer su na primer Battle Chest paketi koje je Blizz ranije prodavao povučeni iz prodavnice, dok se dodatni itemi i dalje nalaze u prodaji.

Samim tim, igrači mogu odmah da instaliraju sav sadržaj igre putem Battle.net klijent, koji obuhvata sve zaključno sa šestom ekspanzijom, World of Warcraft Legion.

Sa druge strane sedmu ekspanziju, Battle for Azeroth, kao što je to i bilo očekivano Blizzard će prodavati po punoj ceni od 45 evra. Najnovije proširenje igre stiže za manje od mesec dana i ono će biti objavljeno 14. avgusta.

Ovim potezom autori se nadaju da će igra biti pristupačnija i da će omogućiti novim igračima da lakše uskoče u World of Warcraft svet. Obzirom da su male šanse da će WOW ikada postati free-to-play, ovakva odluka autora zaslužuje svaku pohvalu!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!