Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Fear the Wolves Steam Early Access počinje za desetak dana!

Fear the Wolves će biti drugačiji BR, obećavaju autori

Razvojni tim Vostok Games, sačinjen od developera koji su radili na S.T.A.L.K.E.R. igrama trenutno rade na battle royale FPS naslovu Fear the Wolves koji će debitovati 18. jula.

Informaciju su potvrdili razvojni tim i izdavač Focus Home Interactive, a sve ostale detalje možete da vidite na zvaničnoj stranici igre na Steam-u.

Fear the Wolves želi da promeni tipičan koncept battle royale žanra, uvođenjem inovacija u mehanici igre, kao što su PVE elementi, radijacija, vremenske nepogode, kao i extraction sistem.

Naravno da autori žele da iskoriste trenutni trend i popularnost BR naslova, ali će oni učiniti sve da FoW bude drugačiji zbog unikatne postapokaliptične atmosfere zbog toga što će se akcija odvijati u napuštenom i razrušenom Černobilju.

Vostok Games ističe da je Early Access model odabran jer pruža priliku da razvojni tim čuje mišljenje igrača koje će u mnogome uticati na putanju razvoja naslova. Studio obećava česte i velike apdejte, kao i to da već imaju detaljan plan razvoja ovog interesantnog ostvarenja.

…A mi ćemo se praviti da ovo čujemo po prvi put.

Bilo kako, Fear the Wolves za sad deluje zanimljivo, a trenutno će ostati rezervisan samo za PC igrače, dok se verzija za konzole, kao i puno PC izdanje očekuje 2019. godine.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!