Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

State of Decay 2 igralo više od 3 miliona igrača

Microsoft tvrdi da State of Decay 2 ide kao lud

U zvaničnom saopštenju koje je objavio Microsoft, navodeno je da je State of Decay 2 zaigralo više od tri miliona igrača.

Najnovija zombi igra razvojnog tima Undead Labs nije ništa specijalno (naš opis stiže uskoro), ali smo već pre oko dvadesetak dana mogli da pročitamo kako je ona tada imala oko dva miliona igrača. Sada je taj broj narastao za oko milion igrača, što deluje kao podatak vredan pohvale… Ali mi se ne slažemo sa tim.

E sad, ključna reč ovde je ,,zaigralo” što znači da cifra od tri miliona ne predstavlja broj prodatih primeraka igre. Naime, ovo ostvarenje je dostupno kroz Xbox Game Pass pretplatu koja između ostalog obuhvata i mnoge druge (atraktivnije) naslove.

Za određen iznos svakog meseca, svi igrači koji se pretplate dobijaju izbor besplatnih igara, pa i SoD2, te verujemo da je veliki broj gejmera instalirao igru čisto kako bi je isprobalo… Kad je već džabe. U zvaničnom saopštenju nije naveden broj odigranih sati, kao i prosečno vreme provedeno u igri, ali nama ne deluje da su ove cifre za hvaljenje.

State of Decay 2 je zombi survival u kojem igrači mogu da vode tim preživelih koji grade bazu u jednom predgrađu i pokušavaju da prežive apokalipsu. Igra stavlja fokus na multiplejer, kada verujemo da je i jedino zabavna.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!