Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen Call Of Duty: WW2 United Front apdejt

Call Of Duty: WW2 United Front za sad samo za PS4

Activision je tokom jučerašnjeg dana objavio treći DLC paket za Call Of Duty: WW2 po imenu United Front.

Najnovija ekspanzija donosi tri nove mape (Market Garden, Monte Cassino i Stalingrad), novi War mod, kao i dodatnu Nazi Zombies epizodu.

Market Garden mapa je smeštena u okruženje ruralne vile u Holandiji, iznad koje se odvijala jedna od velikih vazdušhih bitki Drugog svetskog rata. Dodatak je znatno dorađen i pruža još realističnije momente iz Drugog svetskog rata koji upotpunjuju doživljaj.

Monte Cassino mapa nas vodi u Italiju, u razrušeno selo kod manastira Svetog Benedikta gde se odigrala poznata Bitka za Rim, a i Stalingrad mapa je rađena na tlu još jedne poznate i najduže bitke Drugog svetskog rata. Podeljena na dva dela i  povezana uskim prolazima, a na obe strane dominiraju snajperi.

Dok multiplayer mape otkrivaju Evropu, nova singleplayer War Mode misija pod nazivom Operation Supercharge nas vodi nas na sever Afrike, u Tunis. Saveznici skaču padobranima i pokušavaju da preuzmu selo koje su okupirali nacisti. Igrače očekuje uzbuđenje: zauzimaće zalihe, uništiti most i preuzimati utvrđenja.

Nazi Zombies će dobiti nastavak svoje priče unutar vlastite kampanje pod imenom The Tortured Path, sa novim likom koji putuje kroz tri nove lokacije kako bi preneo mač imperatora Barbarosse.

United Front je PlayStation 4 ekskluziva, a očekuje se da će DLC biti objavljen za PC i Xbox One za oko mesec dana.

Objavljena su i dva nova trejlera koje možete pogledati ispod.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!