Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Electronic Arts E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Electronic Arts bez velikih iznenađenja

I ove godine Electronic Arts je ozvaničio početak E3 manije iako sajam otvara svoja vrata tek za nekoliko dana.

Poznati izdavač imao je šta da pokaže tokom jednoipočasovne prezentacije, ali ovog puta nije priredio iznenađenja, pa smo dobili samo više detalja o igrama koje smo znali da su u izradi.

Battlefield V dobija royalle mod! DICE je zvanično potvrdio ono što se dugo naslućivalo: Battlefield će imati royale režim igre, ali je najava prošla samo uz ,,o tome ćemo pričati kasnije”. Umesto toga dobili smo više reči o kustomizaciji likova i tek ponešto o War Stories modu.

FIFA 19 će imati licenciranu Ligu Šampiona. Još jedna informacija koja teško da je vest. Konamiju je istekla dozvola na korišćenje Lige Šampiona i EA Sports je brže-bolje uleteo da je preuzme (i ponudi više para)… Ili tako barem deluje. Autori kažu da će LŠ biti provučen kroz celu igru, počev od Alex Hunter karijere, pa do Ultimate Team-a.

EA Access Premier omogućuje PC igračima da igraju najnovije igre. Iako već postoji Origin Access, Premier pretplata će omogućiti igračima da igraju najnovije i to nekoliko dana pre njihove premijere. Na spisku su se našle sve sportske igre, Battlefield 5, kao i Anthem. Koštaće 15 evra mesečno, ili 100 evra godišnje i verovatno će izbaciti staru vrstu pretplate.

NFL Madden 19 stiže i na PC. I ovo takođe nije nova vest, jer je informacija procurela nešto ranije, ali je zanimljivo da će EA Sports opet pokušati da progura PC igračima svoju simulaciju američkog fudbala.

Star Wars: Jedi Fallen Order stiže krajem naredne godine. U kratkom intervju tokom EA prezentacije, predstavnik razvojnog tima Respawn Entertainment (Titanfall 2) otkrio je malo detalja o SW igri na kojoj radi ovaj studio kao što je podatak da će igrači biti u ulozi džedaja, kao i da je radnja smeštena između trećeg i četvrtkog filma.

Star Wars: Battlefront II dobija krupne izmene. Autori igre koja je prošla skandalozno loše sada čine sve da bi je popravili. Pomenut je prepravljen sistem napredovanja, kao i novi heroji. Too little too late?

Unravel Two će imati kooperativni mod. Simpatična platforma ne samo da će dobiti nastavak već će on sada imati i kooperativni mod, što naslućuje kompleksnije logičke probleme… I već je objavljena pa je možete zaigrati odmah!

Sea of Solitude je nova EA Originals igra. Predstavnica razvojnog tima iz Berlina i scenaristkinja igre već je osvojila nagradu za osobu sa najviše treme, ali igra deluje zanimljivo, pogledajte trejler ispod.

NBA Live 19 izlazi 7. septembra. I to je to od bitnih informacija, ostalo se svodi na standardni mumbo-jumbo.

Predstavljen Command & Conquer: Rivals. Clash Royale rip-off je izgleda jedino što ćemo dobiti od nekada najpopularnijeg RTS serijala. Pogađate, trejler na YouTube-u već gori od dislajkova.

https://www.youtube.com/watch?v=fyNXQpAFQJc

Anthem izlazi 22. februara 2019. godine. Ovaj naslov je dobio verovatno i najviše prostora, a kako i ne kada deluje kao da je Bioware uložio dosta truda u igru. Posetioci E3 sajma dobiće priliku da isprobaju Anthem, a autori su pričali o kastomizaciji, kao i tome kako igra neće imati loot-box sistem.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!