Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 18 World Cup apdejt je stigao!

FIFA 18 World Cup apdejt je besplatan za sve vlasnike igre

Kao što je i obećao, EA Sports je danas objavio besplatni FIFA 18 World Cup apdejt u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Apdejt je ,,težak” oko 4GB i svi igrači koji su kupili FIFA 18 mogu da ga preuzmu odmah. U sklopu DLC-a se nalaze dva nova moda posvećena predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava u Rusiji, sve kvalifikovane reprezentacije (uključujući tu Srbiju i Hrvatsku koje nisu bile u osnovnoj igri), svi stadioni, kao i neke važne ispravke.

FIFA 18 World Cup grupe

FIFA 18 World Cup dodaje završni turnir sa pravim rasporedom grupa, ali su autori ostavili mogućnost igračima da dodaju i reprezentacije koje nisu uspele da se kvalifikuju. Drugi mod je ,,mini verzija” Ultimate Team gde igrači mogu da skupljaju kartice fudbalera koji učestvuju na SP, veoma slično onome kako je to izgledalo pre četiri godine (hemija se slaže po kontinentu ili državi iz koje potiče igrač). Ovog puta je dodat i SBC, a ceo mod je povezan sa Ultimate Team u koji se prenose nagrade iz World Cup-a. Za sad deluje kao solidna utešna nagrada za igrače koji su očekivali posebno izdanje igre kao što je to bio slučaj do 2010. godine.

Ni igrači mobilne verzije neće ostati kratkih rukava: FIFA Mobile će takođe dobiti World Cup apdejt počev od 6. juna.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!