Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

COD Black Ops 4 zvanično predstavljen, potvđen Battle Royale mod!

Multiplejer i zombiji u fokusu Black Ops 4 prezentacije

Activision i Treyarch su u današnjem lajvstrimu zvanično predstavili njihovo ovogodišnje čedo – Call of Duty Black Ops 4.

Tokom prenosa su prikazani gejmplej delovi iz multiplejer i zombi moda, ali najviše pažnje je izazvao battleroyale režim – Blackout.

Kao što ste verovatno čuli do sad, Black Ops 4 će biti potpuno okrenut multiplejeru, a singlplejer kampanja će u najnovijem COD-u izostati. Umesto toga igrači će imati priliku da se direktno ubace u brzu i atraktivnu akciju, a poseban akcenat će biti stavljen i na taktičku komponentu u okršajima putem brojnih gedežta koji će biti na raspolaganju.

Zombies režim igre će u BLOPS4 proslaviti svoj deseti rođendan, a autori obećavaju do sad najviše sadržaja. Igrače očekuje nova priča, gde je jedna od njih smeštena u antički Rim!

Na kraju, Blackout je battle royale režim gde će se na do sad najvećoj mapi u serijalu naći i do sada najveći broj igrača u Call of Duty istoriji. Autori su otkrili da će ovaj mod pratiti prepoznatljivu formulu koja kombinuje loot i akciju, ali za sad nisu otkrili preciznije podatke.

COD Black Ops 4 izlazi 12. oktobra 2018. godine za sve aktuelne platforme, a razvojni studio je potvrdio i da će posebna pažnja biti posvećena optimizaciji PC verzije (putem Battle.net platforme).

https://www.youtube.com/watch?v=ooyjaVdt-jA

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!