Battlefield V je zvanični naziv igre, predstavljanje 23. maja

PC Slider Sony Vesti Xbox

Battlefield V će biti predstavljen za manje od nedelju dana!

Konačno je potvrđeno da Electronic Arts priprema Battlefield V, kao i da će poznati izdavač predstaviti igru 23. maja, u 22h po našem vremenu.

DICE kao da je jedva dočekao da malo slobodnije priča o igri, pa je odmah nakon zvanične potvrde zagolicao maštu igrača sa još par informacija.

Pa tako, potvrđeno je da će kampanja u Battlefield V biti sličnog formata kao u prethodnoj igri, što znači više kratkih priča upakovanih u jednu celinu.

Za sad nije poznato u koji period je smeštena igra, ali je najpopularnija teorija da se radi o Drugom svetskom ratu. Ranije glasine su čak tvrdile i kako će igrači imati priliku da vode nemačke vojnike, ali čak i kad bi verovali tim navodima, u tom slučaju bi se najverovatnije radilo o jedinicima koje su se borile na strani saveznika, jer smo sigurni da EA ne želi skandale.

Ipak, u najnovijim postovima popularni izdavač tvrdi kako će se akcija odvijati na neočivanim mestima, što možda naslućuje da se radi o nečemu posve drugačijem.

Operations mod će biti i u novoj igri, ali će on biti unapređen i proširen tako da prepliće više različitih režima igre i mapa. Ovde se nadovezuje i zanimljiva informacija koja nam je stigla ranije po kojoj DICE navodno eksperimentiše sa modovima u kojim se bori veći broj igrača nego ranije. Po jednom podatku se navodi da se radi o battle royale režimu, ali mislimo da se EA neće odlučiti za ovako nešto u skorijoj budućnosti.

Priča o novoj igri se rasplamsala nakon što su igrači otkrili tajnu sobu na jednom mapi u Battlefield 1, koju su autori najverovatnije namerno ubacili.

Da bi dodatno podigli hajp, kreirana je i specijalna tizer stranica, a podignut je i link za live stream koji možete da vidite ispod.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password