Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Prvi Hearthstone: Heroes of Warcraft apdejt donosi izmene karata i nove evente

Blizzard je danas objavio prvi ovogodišnj apdejt za Hearthstone: Heroes of Warcraft koji donosi brojne izmene.

Sa novi apdejtom stižu novi Wild eventi koji će se održavati od 19. februara do 11. marta.

Igrače očekuje novi Wild Tavern Brawl po imenu Venture Into the Wild koji će im dati unapred pripremljeni Wild špil čak i ako nemaju veliku kolekciju Wild karti.

Sa druge strane The Wild Brawliseum je namenjen igračima koji su napravili dobre špilove i hoće da testiraju svoju kolekciju protiv drugih igrača. Ovde su pravila slična kao u Areni, jer će igrači morati da plate ,,upad” sa goldom ili pravim novcem, nakon čega će imati zadatak da ostvare 12 pobeda, dok će sa tri poraza ispadati iz ovog moda.

Blizzard je takođe odlučio da promeni kako Ranked mod funkcioniše, pa će sada svaki rang imati pet zvezdica, zbog čega će uslediti veliki reset 1. marta, gde će svi igrači ,,pasti” na 4 ranga nižu lestvicu. Na kraju, card back će moći da pokupe svi igrači koji zabeleže 5 pobeda, i neće više morati da jure 20 rang.

Što se tiče samih karata, Blizzard je odlučio unese male izmene u Hearthstone pa će Corridor Creeper od sada imati ATT 2, umesto prethodnih 5, Patches the Pirate će izgubiti Charge, Raza the Chained će smanjiti Hero Power cost na 1 umesto na 0, dok će Bonemare sada koštati 8 mana kristala, umesto 7 kao što je ranije bio slučaj.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!