Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Anthem odložen za 2019, ali nam zato ove godine stiže novi Battlefield

Electronic Arts je nedavno saopštio nekoliko veoma bitnih vesti koje se tiču igre Anthem, Battlefield serijala, kao i Star Wars Battlefront II.

Vest koja je izazvala najviše pažnje je navod poznatog izdavača da ćemo na Anthem morati da čekamo i naredne godine, čime su potvrđene glasine koje su kružile u vezi sa ovim naslovom. Mada nam je trejler iz igre koji je EA prikazao delovao preambiciozno, predstavnici kompanije istakli su da igra nije odložena zbog problema u razvoju igre.

Istovremeno Electronic Arts je potvrdio da nas ovog oktobra očekuje nova Battlefield igra o kojoj ćemo sigurno čuti uskoro. Ovo već može biti i dovoljno dobar razlog zašto je Anthem pomeren za 2019. godinu, jer izdavač sigurno želi da izbegne situaciju koja se desila kada su Battlefield 1 i Titanfall 2 objavljeni relativno blizu jedan drugog, zbog čega Titanfall 2 nije zabeležio uspeh kakav zaslužuje.

Istovremeno, objavljeno je da Star Wars Battlefront II beleži dosta dobru prodaju: po navodima kompanije tokom prazničnog perioda je prodato više od 9 miliona primeraka igre, što je tek nešto manje od milion jedinica u odnosu na očekivanja kompanije. EA je saopštio i da će mikrotransakcije biti vraćene u igru u narednih nekoliko meseci.

Pored ovih vesti, Electronic Arts se pohvalio i odličnom prodajom svih svojih naslova, kao i veliko povećanje igrača koji igraju The Sims 4, FIFA Ultimate Team, FIFA Mobile, Battlefront II, Battlefield 1 i druge.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!