Monster Hunter World prodat u pet miliona primeraka u roku od tri dana!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Capcom izgleda ima svoju novu zvezdu, jer je Monster Hunter World osim odličnih ocena kritike uspeo da privuče pažnju ogromnog broja igrača.

Po navodima izdavača, samo u roku od tri dana, svoj primerak Monster Hunter World je kupilo više od 5 miliona gejmera. Ova cifra obuhvata obe konzole na kojim je do sad objavljena igra, a uračunate su i fizičke i digitalne verzije igara.

Samim tim ovo znači da je MH: World najbrže prodavana igra u serijalu do sad. Monster Hunter franšiza je započeta 2004. godine i do sad je svoju popularnost najviše beležio u Aziji. No, po rezultatima koje World trenutno ostvaruje očigledno je da se publika proširila i na ostatak sveta sa najnovijim izdanjem.

Monster Hunter World izašao je pre nekoliko dana za PlayStation 4 i Xbox One, dok se PC verzija očekuje krajem godine. Dosadašnji utisci igračke javnosti su veoma pozitivni, a našu recenziju možete da očekujete uskoro.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password