Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hearthstone dobija novu ekspanziju Kobolds and Catacombs

Blizzard Entertainment  tokom jučerašnjeg dana je najavio najnoviju ekspanziju za svoju popularnu kartičnu igru Hearthstone.

,,Kobolds and Catacoms” ekspanzija uvodi pacolika stvorenja Azeroth-a u Hearthstone kao i njehove mračne pećine i katakombe koje kriju brojna bogatstva… ali i opasnosti.

Za igru to u principu znači ukupno 135 novih karti, novi keyword ,,Recruit”, novo legendary oružje, kao i besplatnu singlplejer kampanju – Dungeon Run.

Ovaj režim igre je zanimljiv jer u njoj igrač dobija špil od 10 karata, kojim će morati da eleminiše 8 neprijatelja koji postaju sve teži i teži kroz napredovanje. Nakon svakog meča igrač će imati priliku da unapredi svoj špil i leveluje karte, kao i da doda nove, što već zvuči primamljivo, jer će se samim tim kampanja dobrano razlikovati od ostatka igre.

Blizzard voli da ističe kako će Dugeon Run imati veliki replay-value, tj. da će on biti zanimljiv za igru u više navrata, što se lako objašnjava činjenicom da se u kampanji nalazi 48 neprijatelja. Samim tim sukob sa svakim od njih će zahtevati dosta vremena, ali verovatno će biti vredno toga obzirom da su obećane vredne nagrade kojim može da se unapredi Hearthstone deck.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!