Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sociable Soccer Interview Gamescom 2017

Tokom Gamescom 2017 sajma imali smo čast da popričamo i sa legendom gaming industrije Jon-om Hare-om, kao i da isprobamo njegovu najnoviju igru Sociable Soccer.

Jon Hare je ostao upamćen po odličnim igrama sa Amiga 500 računara kao što su Cannon Fodder i Sensible Soccer, a tokom Gamescom 2017 sajma ukazala nam se prilika da isprobamo njegovo najnovije delo Sociable Soccer koji je rađen u duhu SWOS-a.

Iskoristili smo priliku da pitamo Hare-a o tome šta nas očekuje u najnovijem fudbalu, a odigrali smo i jednu utakmicu, regionalni derbi Dinamo Zagreb – Partizan Beograd. Kako sve to izgleda možete da pogledate u ovom videu.

Sociable Soccer bi trebalo da bude objavljen na Steam Early Access platformi u toku današnjeg dana, dok se verzija za ostale igračke sisteme očekuje nešto kasnije.

I za kraj mala napomena koju moramo da stavimo, intervju je rađen tokom Gamescom 2017 sajma i verzija igre je nedovršena (što se uostalom i do neke mere očekuje od Early Access naslova), tj. ima dosta bagova za koje nam je autor već tada rekao da su ispravljeni.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!