Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

U ponedeljak u 22h i Ubisoft se pridružio E3 spektaklu svojom prezentacijom. Znali smo da ćemo videti više o Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5 i The Crew 2, ali smo dobili i neka veoma lepa iznenađenja.

Mario + Rabbids Kingdom Battle je najnoviji zajednički projekat Nintendo-a i Ubisoft-a. Ovo je Mario igra kakvu do sad sigurno nismo videli i navodno se priprema više od tri godine. “Taktička-avantura” je ono što je jedan od autora naveo kao žanrovsku odrednicu (pomalo podseća na XCOM serijal u Mario svetu), a mi ćemo dodati još i to da se radi o Nintendo Switch ekskluzivi.

South Park: The Fractured But Whole. Možda zaista izađe ove godine? Verovatno, ali Ubisoft nije hteo više da priča o njemu. Sa druge strane, najavljena je nova South Park igra za mobilne uređaje.

Još jedan trejler za Assassin’s Creed Origins. Najbitnije novine koje donosi novi AC popisali smo ovde, a u Ubisoft-ovom šou smo dobili novi trejler. Nakon press konferencije, Ubi tim je prikazao još pola sata gameplay-a, pa možemo da očekujemo da će nas francuski razvojni tim zatrpavati novim sadržajem narednih meseci… U prethodnom periodu smo i osetili da više ne mogu da ćute.

The Crew 2 širi vozni park. U narednoj vožnji kompanije Ubisoft dobićemo priliku da upravljamo avionom i gliserom. Deluje luđe nego prošli put, a da li će biti i bolji?

Skull & Bones imao najbolji trejler na E3 sajmu? Sasvim moguće, a igra neodoljivo podseća na pomorsku sekvencu AC: Black Flaga… Nama sasvim dovoljno za sad, a možda i privlačnije od Microsoft-ovog Sea of Thieves.

Steep dobija Olimpijski apdejt. Simulacija zimskih i ekstremnih sportova nikog nije preterano oduševila, ali to autore ne sprečava da vredno rade na unapređenjima i novinama. Najnoviji apdejt stiže u obliku DLC-a posvećenog Zimskim Olimpijskim Igrama, a očekuje se 5. decembra.

Far Cry 5. Predstavljen je prvi gameplay iz igre koji prikazuje mogućnost komandovanja kompjuterski vođenim saborcima, životinjama, a i ovog puta ko-op će igrati važan deo Far Cry avanture.

Beyond Good and Evil 2.  Konačno! Nakon brojnih odlaganja i okretanja glave u drugu stranu kad god se spomene nastavak kultne igre iz 2003. godine, stigao nam je trejler i uspeo potpuno da nas iznenadi. BGE2 se odvija pre prve igre, prikazuje novu postavu zanimljiivih likova i deluje apsolutno šarmantno. Nas je ovo kupilo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!