Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

Bethesda E3 2017 prezentacija: sve najvažnije vesti

Bethesda je najmlađi član visokog društva koje svake godine organizuje E3 prezentacije, ali uvek prirede odličan šou. Prošle godine su osvojili nagradu za najbolje održanu konferenciju, a ni sada nisu razočarali.

VR koji malo ko želi da iskusi. Bethesda je odlučila da se posveti izradi podrške za VR uređaje i da nas ubaci u dva sveta koje do sada i nismo znali da želimo da posetimo – Doom i Fallout 4. Bilo da se radi o depresivnom svetu Fallout-a ili o hiper-brzoj akciji koja će sigurno naterati igrače da ispovraćaju svoju dušu, mi smo ipak zainteresovani da isprobamo ovo.

Creation Club je prodavnica za modove. Bethesda je nedavno uvela podršku za modove u svojim igrama na konzolama, a sada konačno i znamo zašto. Creation Club će biti prodavnica u kojoj će igrači moći da troše “kredite” na kupovinu modova, ali za sad nije poznato kako se kupuju krediti i samim tim koliko će koštati jedan mod.

The Evil Within 2 se sprema za petak 13. U oktobru nas očekuje nastavak solidnog triler-horora koji deluje još strašnije nego prethodnik. Možda je vreme da ponovo odigramo ovu igru?

Neverovatna kombinacija: Zelda i Skyrim. Vest da Skyrim stiže u verziji za Nintendo Switch nije naročito iznenađujuća ali ono što jeste je to što će igrači putem Amiibo-a moći da u igru ubace Linkovu kompletnu opremu što definitivno deluje čudno.

https://www.youtube.com/watch?v=_7980ZPK8Dg

Wolfenstein II nas je oduševio trejlerom. BJ Blazkowicz se vraća u najnovijoj avanturi nazvanoj The New Colossus. Trejler je bio dugačak i veoma čudan, a mi sad sa nestrpljenjem čekamo oktobar i priliku da odigramo ovaj naslov.

Dishonored dobija zasebnu epizodu. Death of the Ousider je naziv najnovijeg DLC za Dishonored 2 u kojem će se voditi Billie Lurk u pokušaju da se ubije Outsider. Stiže već 15. septembra.

Bethesda Softworks je takođe najavila da će The Elder Scrolls Legends kartična igra dobiti Skyrim apdejt, a pažnja je takođe posvećena i The Elder Scrolls Online apdejtu, kao i velikom Quake: Champions takmičenju koje će se održati 26. avgusta tokom ovogodišnjeg QuakeCon-a. Not bad!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!