Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Besplatne Ubisoftove igre, isprobajte The Division i Infinite Warfare za dž – Game Deals #5

Ovog vikenda možete da isprobate nekoliko zanimljivih pucačina, da pokupite Ubisoftove besplatne igre, kao i da kupite neke naslove po povoljnijoj ceni.

Za početak odmah jedna bomba: Ukoliko ste propustili besplatne igre sa Ubisoftove UBI30 promocije u periodu od 15. do 18. decembra imaćete još jednu šansu da ih pokupite. Podsetimo u selekciji se nalaze Prince of Persia: The Sands of Time, Spliter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon i Assassin’s Creed III. Posetite ovu stranicu kako bi ste preuzeli besplatne igre (kliknite na Get Your Bundle).

To nije sve što je Ubisoft isplanirao za ovaj vikend: Tom Clancy’s The Division možete da isprobate takođe od 15. do 18.12. Na raspolaganju će biti celokupna igra, sa svim do sada izdatim besplatnim dopunama, a sav napredak će ostati upamćen ukoliko odlučite da kupite igru. Pravi momenat, rekli bi jer je igra nedavno dobila DX12 podršku.

Dosta se pričalo o tome kako Call of Duty Infinite Warfare nije vredan vašeg vremena, ali ćete ovog vikenda imati priliku da i sami isprobate ovaj naslov ukoliko posedujete PlayStation 4 ili xbox One. Activision je objavio kako će omogućiti da igrači isprobaju Infinite Warfare besplatno u periodu od 15. do 20. decembra. Na raspolaganju su prve dve misije singlplejer kampanje, multiplejer do 15. levela, kao i zombi mod do trećeg levela. Isto kao i u slučaju The Divisiona, sve što se odigra ostaće upamćenu u slučaju da odlučite da kupite ovu igru.

Na kraju, igra koja definitivno zaslužuje vašu pažnju, Just Cause 3, trenutno se prodaje po ceni od 12,5 evra na Steamu. Promotivna akcija će trajati sve do 16.12., do 19h.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!