Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Games.con festival video igara i pop kulture ovog vikenda na BG sajmu!

Od 25. do 27. novembra u Hali 2 Beogradskog sajma održaće se prvi Games.con – događaj posvećen svim gejmerima i ljubiteljima modernih vidova zabave.

Ovaj festival pokušaće da na jednom mestu okupi najbolje domaće predstavnike u elektronskim sportovima, jutjubere, ljubitelje video igara, kao i društvenih i kartaških igara. U Hali 2 Beogradskog sajma očekuje se fenomenalna zabava uz League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive i World of Tanks turnire, dok će na konzolama igrači odmeravati snage u PES 2016, FIFA 16, NBA 2k16, Mortal Komba i Tekken igrama.

Games.con posetiće i brojne jutjub zvezde, kao i gejmeri koji okupljaju hiljade obožavalaca svojim strimovima na Twitch i YouTube servisima.

Osim ovih dešavanja, na festivalu će moći da se vide i brojne zanimljive stvari kao što su cosplay takmičenje, VR uređaji, stripovi i drugo. Sve detalje kao i gde možete da kupite ulaznice pogledajte ovde.

VideoGame Arena tim biće na licu mesta i snimiti najzanimljivje događaje, jer se ovako nešto nesme propustiti! Pridružite nam se i vi jer levelovati se mora!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!