Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VGA Game Deals #2 – Besplatne i jeftine igre

Čuveni američki Black Friday se bliži, a to samo znači da nam stiže sve više i više igara po povoljnijim cenama – novi VGA Game Deals!

Na Steamu ovog vikenda dve zanimljive odvojene akcije. Prva je Tomb Raider vikend promocija za sve vas koje je Djixx inspirisala da se unesete u ulogu Lare Croft. Do ponedeljka i 18h možete da kupite Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration po ceni od 25 evra, ali možda primamljivije deluje Tomb Raider Reboot ili Lara Croft and the Temple of Osiris koji koštaju svega 5 evra. Underworld, Anniversary su svega 2,25 evra, a prve igre su još jeftinije od toga. Opširnije ovde.

Druga promotivna ponuda odnosi se na naslove razvojnog tima Klei Entertainment i tu najprimamljivije deluju naslovi Don’t Starve i Mark of the Ninja: koje možete da kupite za male pare. Više detalja je ovde.

I na kraju, zvezda ovog vikenda i naslov koji obavezno morate da instalirate: Overwatch. Blizzardov hit FPS možete da igrate besplatno sve do utorka 22. novembra do jedan sat posle ponoći. Detaljnije o tome smo pisali ovde.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!