Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Legend of Zelda: Breath of the Wild neće izaći u martu 2017.?

Mada se očekivalo da će The Legend of Zelda: Breath of the Wild ispratiti premijeru Nintendo Switch konzole, ovaj naslov će po svemu sudeći ipak stići nešto kasnije.

Novi Nintendov igrački sistem Switch trebalo bi da izađe u martu 2017. godine, ali će po najnovijim informacijama nova Zelda izaći nešto kasnije. Po izjavi nekih insajdera razvoj igre teče bez problema, ali lokalizacija tj. prevođenje igre ne ide tako glatko zbog čega će ovaj naslov najverovatnije biti još  jednom pomeren. Novi datum premijere sada se vezuje za leto 2017.

Breath of the Wild je u aprilu zvanično odložen za narednu godinu, a kao cilj je postavljen period oko premijere Nintendo Switch konzole. Kako su tad navodili autori igre, ceo projekat je postao veoma ambiciozan zbog čega je potrebno dodatno vreme da se svi planovi pretoče u digitalnu formu.

Neki kritičari izrazili su zabrinutost zbog ovakvih navoda jer smatraju da je nedostatak velikih igara bio glavni razlog neuspeha Wii U konzole. Sa druge strane, informacija je neproverena i tek ostaje da se čuje zvanična izjava Nintendoa.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!