Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VGA Game Deals #1 – Besplatne i jeftine igre ove nedelje

Dirt 3, Rainbow Six Siege i Far Cry Blood Dragon su samo neke od igara koje su besplatne ove nedelje.

Na našoj Facebook stranici smo već pisali o tome kako je Ubisoft ponudio Far Cry Blood Dragon kao besplatnu igru meseca u okviru promotivne akcije Ubi30. Sve što treba da uradite je da imate UPlay nalog, zatim odete na ovaj link i kliknete na download. Mada je nastao kao pošalica, ovo je verovatno jedan od najboljih spin-off naslova, a po “ovoj ceni” ga nesmete propustiti.

Dirt 3 možete besplatno “kupiti” sa sajta Humble Bundle na ovom linku. Procedura je jednostavna, ali obratite pažnju da ponuda ističe sutra, 12. novembra u 19h, pa pokupite igru do tada. Inače, Humble Bundle slavi rođendan a za tu priliku organizovana je Birthday Sale rasprodaja, pa možda nađete još neku zanimljivu igru za male pare.

Na Steamu je trenutno na snazi Rainbow Six Siege Free Weekend, pa do 13. novembra možete da igrate ovaj FPS potpuno besplatno. Potreban je Steam nalog i klijent, zatim posetite ovu stranicu, a igra će krenuti da se instalira čim kliknete na “Play Game”. Takođe, tokom vikenda možete da kupite ovaj naslov upola cene, a razloga za to svakako ima. Rainbow Six Siege jedna je od najkvalitetnijih igara o kojoj se malo priča. Ovaj uzbudljivi FPS naknadno je privukao pažnju brojnim unapređenjima, a mečevi često znaju da budu poprilično uzbudljivi. 17. novembra očekuje se veliki apdejt igre, pa sam tim se očekuje da će zadržati veliki broj igrača online.

Od drugih zanimljivih ponuda izdvajamo trajno sniženje cene za igru Starcraft 2 Legacy of the Void povodom godišnjice od njene premijere. Poslednja ekspanzija sada može da se kupi za 30 evra, ali ukoliko nemate Starcraft 2 ili ste propustili i prvu ekspanziju, Heart of the Swarm, savetujemo da ipak pazarite The Complete Trilogy koji je samo 10 evra skuplja a obuhvata sve tri epizode. Link

I kraju još da spomenemo The Monstrous Fall Sale koji je pokrenuo sajt GOG.com. Ova promotivna akcija trajaće još nešto više od 2 dana, a možete da kupite brojne igre, pa svakako prelistajte ponudu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!