Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Call of Duty: Infinite Warfare igrači traže pare nazad!

Nedavno smo pisali o tome kako su Windows Store i Steam verzije Infinite Warfare-a nekompatibilne, a to je izgleda bio dovoljan razlog za neke igrače da traže povraćaj novca.

Naime, iz nekog razloga Activision je podelio PC verziju Call of Duty: Infinite Warfare na verziju za Windows 10 Store i Steam. To znači da su kupci igre sa Windows 10 prodavnice prisiljeni da igraju samo protiv drugih igrača koji su kupili ovaj naslov tu. Sa druge strane, ne postoji nikakva mogućnost da kupci Steam verzije igraju Infinite Warfare sa gejmerima koji su kupili igru van Valveove platforme.

To bi možda i moglo nekako da se preživi da nije podatka da je izgleda veoma mali broj igrača odabrao Win store verziju – multiplejer je gotovo pust!

To je bio dovoljan razlog da kupci zatraže povraćaj novca, a ruku na srce, Microsoft je ponudio da isplati punu cene igre. Kako navodi jedan korisnik, procedura je jednostavna i predstavnici ove kompanije ne prave nikakav problem kada se pošalje ovakav zahtev.

I dalje nije jasno zašto je Activision odlučio da ima podeljene servere za PC verziju, a nije poznato ni da li će se ovako nešto promeniti u budućnosti.

Dakle, ukoliko vas interesuje igra, pazarite je na Steamu!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!