Counter Strike: Global Offensive Svetsko prvenstvo u Kombank Areni

PC Slider Specijal Vesti

U beogradskoj Kombank Areni 8. i 9. oktobra održaće se finale svetskog prvenstva u Counter Strike: Global Offensive pod nazivom TWC 2016.

Kao i prošle godine, organizator je E-FRAG koji je obezbedio nagradni fond u visini od 100.000 američkih dolara. Učestvovaće osam nacionalnih timova sa šest kontinenata, a za sad su svoje karte obezbedile ekipe iz Tunisa, Singapura, Australije, SAD-a i Argentine. Preostali takmičari biće poznati uskoro.

Karte za događaj su besplatne i mogu se preuzeti registracijom na ovom linku ili u nekoj od sledećih igraonica: Game Pub, KGB, 3D, Akter i Matrix u Novom Sadu. Takođe, organizator će prenositi sve mečeve uživo putem Azubu.tv servisa na ovom linku.

Counter Strike: Global Offensive nakon 16 godina postojanja i dalje se svrstava među najpopularnije multiplejer igre, a procenjuje se da trenutno ima preko šest miliona igrača. E-Frag je prošle godine takođe organizovao završni turnir koji je zabeležio veliki uspeh.

CSGO TWC 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password