Imate SSD? Sačekajte sa Windows 10 apdejtom!

PC Hardver i softver Tech

Microsoft je nedavno odlučio da objavi važan Windows 10 “Anniversery” apdejt svog najnovijeg operativnog sistema, ali je to nekim korisnicima napravilo problem.

Naime, veliki broj korisnika prijavio je na zvaničnom forumu tehničke podrške da se Windows 10 često zamrzava ukoliko je instaliran na Solid State Drive (SSD). Poteškoće nastaju sa svim aplikacijama koje se ne nalaze na istoj particiji gde i operativni sistem.

Microsoft je, čini se, već upoznat sa ovim propustom. U njihovom zvaničnom saopštenju navedeno je da su dobili “manji broj” pritužbi, kao i da se već radi na rešavanju problema. Uz to naveli su i da kompjuteri rade normalno u Safe modu, pa aplikacije i fajlovi mogu da se iskopiraju na primarnu particiju. Ovo rešenje teško da će ikog zadovoljiti ukoliko se radi o fajlovima koji zauzimaju dosta prostora, pa se nadamo da će Microsoft naći pravo rešenje uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password