Novi God of War neće imati režim za više igrača

Slider Sony Vesti

Na osnovu trejlera za novi God of War moglo se primetiti da je ovaj naslov doživeo veliki broj izmena. Jedna od njih je i izostanak multiplejer moda, što je potvrdio glavni producent igre Cory Barlog.

Režim za više igrača predstavljen je u trećem delu God of War serijala, ali on očigledno nije ispunio očekivanja. Sa druge strane, ne može se reći ni da su igrači zbog toga polagali preterana očekivanja od ovog moda, jer se ovaj naslov igrao uglavnom zbog uzbudljive priče.

Barlog je takođe potvrdio da ovo neće biti poslednja God of War igra. Uz to, očekuje se i povratak Kratosa u narednim GoW ostvarenjima, iako je sad predstavljen i njegov sin, za kog se pričalo da bi mogao da zameni prepoznatljivog PlayStation heroja. Doduše, mada je Kratos i dalje u igri, glumac koji mu je prvobitno pozajmljivao glas nije reprizirao svoju ulogu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password