Xiaomi predstavio sklopljivi električni bicikl

Slider Tech Zanimljivosti

Xiaomi Mi QiCycle je najnoviji bickl kineske kompanije koju smo do sad znali samo po odličnim, a jeftinim, mobilnim telefonima. Ovaj model u sebi ima električni model od 250W i 36V, koji bi trebalo da pomogne pri vožnji. Xiaomi nije želeo da navede kolika je maksimalna brzina ovog prevoznog sredstva.

Bickl će u sebi imati i litijum jonsku bateriju koju je proizveo Panasonic, a koja će omogućiti da se pređe i do 45 km pri jednom punjenju. Od ostalih karakteristika izdvaja se Shimano Nexus menjač brzina, mobilna aplikacija u UDbike Torque Measurement Method koji služi za balansiranje upotrebe električne energije.

Xiaomi bicikl Mi QiCycle

Mi QiCycle teži 14,5 kilograma i može da se sklopi, a u stanju je da meri pređeni put, brzinu i utrošene kalorije. Za sad nije poznato kada će Xiaomi bicikl stići u Evropu, jer se za sad prodaje samo u Kini po ceni od oko 410 evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password