Kupi igru

UEFA EURO 2016

PC Review Sony Xbox
7.6

Dobro

6.7

User Avg

Evropsko prvenstvo u fudbalu je jako blizu a jedini način da ga virtuelno doživite jeste besplatna ekspanzija za Pro Evolution Soccer 2016. Proverili smo da li je sve što džabe i bogu drago.

Tako je, EURO 2016 DLC Konami je odlučio da pokloni igračima a sve u znak izvinjenja za silne brljotine koje su napravili u osnovnoj verziji igre. Ipak, licenca je daleko od kompletne. Za početak, EURO mod podrazumeva jedino igranje završnog turnira u Francuskoj, bez dodatnih režima poput kvalifikacija kojih je bilo dok je prava u svojim rukama držao EA Sports. Takođe, od preko 50 reprezentacija u igri je prisutno 34 a dobar deo njih uopšte nije licenciran. Razočaravajuće je i što je od 10 stadiona na kojima će se igrati prvenstvo uvršten samo jedan i to onaj centralni, Stad d Frans.

UEFA EURO Pro Evolution Soccer 2016 DLC (7)

Tragove autentičnosti osećamo još jedino kroz grafike kakve ćemo gledati i tokom TV prenosa. Očajni dvojac komentatora prozboriće koju novu rečenicu u čast ovog događaja ali ne očekujte ništa što je makar približno na nivou FIFA World Cup izdanja. Na kraju, zaboravite i na promene u gejmpleju čiji veliki problem i dalje ostaju sudijski kriterijumi. Za ono što se u FIFA 16 sigurno dobija crveni karton ovde se često ne svira ni običan faul.

UEFA EURO Pro Evolution Soccer 2016 DLC (1)

Svetlo na kraju tunela nude moderi. Od pečeva koje smo isprobali najviše nam se dopao PESGalaxy 2.00 a on je sve vreme pred vašim očima. Autori su ispravili probleme sa licencama i osvežili sastave reprezentacija a imamo obećanje da će oni dodatno biti dovedeni u red pre starta turnira. Osim toga ovaj mod donosi i 40 stadiona, preko 1000 novih i apdejtovanih lica ali i bolju grafiku koja podrazumeva autentičniju publiku i kvalitetniju travnatu podlogu. Sve to i dalje nije dovoljno da vizuelni utisak bude na nivou verzija za PS4 i Xbox One ali napredak je vidljiv.

Ako vam se bude igrao fudbal ovog leta, modovana ekspanzija za PES nije loš izbor. Link za PES Galaxy mod možete pronaći ovde.

Good

  • Izvođenje je i dalje tu da nadomesti ostale nedostatke
  • DLC je ponuđen igračim potpuno besplatno
  • Licencirane grafike i oznake Evropskog Prvenstva

Bad

  • Tek deo reprezentacija je u igri
  • Jedan jedini stadion i to onaj koji baš nisu smeli da propuste - Stad d Frans
  • Očajni komentatori su i dalje tu

Summary

Ovaj DLC nije baš ono što smo imali na umu kada je prvi put najavljen, zbog toga radije biramo modovanu verziju Pro Evolution Soccera.
7.6

Dobro

Izvođenje - 7.8
Vizuelne karakteristike - 7
Zvuk - 7.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password