Star Wars Jedi Fallen Order

PC Review Slider Sony Xbox
8.1

Odlično

Kad god imamo priliku da odigramo PC verziju nekog naslova, obično je baš ona ta koju prvo odaberemo. Sa druge strane, ukoliko nam se pruži prilika da isprobamo verziju za konzole i to rado uradimo, pa vam na ovoj stranici prenosimo i naše utiske iz Star Wars Jedi Fallen Order PS4 izdanja.

Naravno, ni ovog puta nemamo bog-zna-šta novo da napišemo. PC verzija je još jednom ispala najsuperiorinija, a potom je prati Xbox One X, pa PlayStation 4 Pro, pa običan PS4 i onda Xbox One S.

Ono što je zanimljivije je to što se igra na Xbox One X sistemu renderuje u 1440p rezoluciji, a na PS4 Pro u 1260p, dok u Performance modu obe konzole koriste 1080p rezoluciju. Standardne Sony i MS konzole ne mogu da izvuku ni blizu FHD rezolucije, PS4 je stao na 900p, a Xbox One S na 720p.

Star Wars Jedi Fallen Order screenshots

Sa druge strane, sajt Digital Foundry je primetio da PlayStation 4 agresivnije štiti frejmrejt u performance modu, obarajući rezolucije češće u odnosu na svog rivala. To u praksi znači da slabije verzije igračkih sistema, kao i jače u „quality” modu, drže relativno stabilnih 30 FPS, mada obična „četvorka” nije toliko dobra u tome kao Pro.

Napredni sistemi se muče da priđu granici od 60fps, ali je seckanje najočiglednije na One S koji često pada ispod prihvatljivog. To nije najveći problem ove konzole, jer na njoj najviše dominiraju „zakucavanja” i slični tehnički problemi. Nasuprot najlošije platforme za igru Jedi Fallen Order, MS ima i najbolje mesto za to: One X sistem koji ima najbolje efekte i manji pop in efekat u odnosu na rivala.

Star Wars Jedi Fallen Order screenshots

Star Wars Jedi Fallen Order PS4 izdanje nije najbolje, ali ni najgore koje smo videli, ali su velike šanse da obični igrači neće ni imati priliku da ih iskuse tokom igranja. Ukoliko baš nemate dovoljno jak PC, definitivno ne biste trebali da se brinete što je konzola vaš jedini izbor.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password