Burnout Paradise Remastered

Nintendo Review
7.9

Dobro

Burnout Paradise Remastered Online

Kada se pojavio pre dvaneast godina, Burnout Paradise je oduševio svojim gotovo revolucionarnim onlajn modom, zbog čega su se mnogi pitali kako će ono biti preneseno u Remastered izdanju za Nintendo Switch konzole.

Podsetimo, Burnout Paradise je promenio tradicionalni lobby sistem koji su koristile druge vožnje, pa i ostale igre, u to vreme i umesto toga postavio nešto što je Criterion Games nazvao „Easy Drive”. Ova mehanika je omogućila igračima da u bilo kom momentu skoče iz oflajn režima u onlajn jednostavnim pritiskom tastera na kontroleru. Igrači su imali i dobar motiv za to jer je multiplejer režim bio veoma zabavan i nudio je dosta sadržaja.

Burnout Paradise Remastered screenshots

Mod je zadržan i na Nintendo Switch konzoli u nepromenjenoj formi, mada je potrebno aktivirati Nintendo Switch Online pretplatu. Na izboru su svi režimi igre, a za Nintendovu konzolu je važno pomenuti da nisu potrebni kodovi da biste igrali sa drugim igračima, dok postoje modovi koji su rezervisani samo za gejmere koje imate na friends listi.

Ukoliko ste se nadali da će Remastered bitnije promeniti formulu, moramo da vas razočaramo. Onlajn režim je, ostao skoro pa identičan, što je pomalo neshvatljivo jer je razvojni tim imao mnogo vremena da ga osveži, makar uvodeći neke nove zadatke i slično.

Burnout Paradise Remastered screenshots

Jedinu zamerku koju možemo da postavimo (a koji smo imali i za osnovnu igru) je nedostatak split screen moda kada se konzola nalazi na dock-u, pogotovo za igrački sistem koji veliki akcenat stavlja na party igru.

Uprkos ovom nedostatku, moramo da zaključimo da Burnout Paradise Remastered nudi isto ono iskustvo koje je imalo i osnovno izdanje, što će sigurno obradovati nostalgične igrače koji žele da da se još jednom provozaju kroz „Rajski grad”.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password