Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ghost of Tsushima Steam verzija bi mogla da bude nedostupna igračima u Srbiji i regionu

Na samo nekoliko dana od izlaska PC izdanja Ghost of Tsushima ponavlja se Helldivers 2 scenario

Nakon što je Sony odlučio da isključi mogućnost kupovine igre Helldivers 2 za igrače u državama u kojim nije aktivan PSN stižu nam najnovije vesti da će se isto desiti i sa igrom Ghost of Tsushima, i to nadomak izlaska ove igre.

Na osnovu Steam DB stranice, igrači neće moći da kupe, niti da aktiviraju PlayStation samurajski hit ukoliko se nalaze u nekoj od više od sto država! Na spisku se nalazi i Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, kao i Severna Makedonija.

Mada se trenutno govorka da će PlayStation promeniti svoju odluku za Helldivers 2, srpski igrači trenutno ne mogu da kupe ovaj naslov. Sa druge strane, u ovom momentu ne možemo da utvrdimo da li će Ghost of Tsushima imati istu sudbinu jer na Steam stranici igre za sad stoji standardna opcija za dodavanje igre na wishlist.

Situacija kod Ghost of Tsushima je dodatno čudna, jer Sony kao razlog ove odluke navodi da se PSN nalog koristi za onlajn, a ovaj naslov je primarno singlplejer. Mnogi igrači se pitaju da li je izdavač mogao da ograniči samo multiplejer komponentu igre, a ne i celu igru. I naravno, nije uzeta u obzir ni činjenica da većina igrača iz regiona u koje PSN još nije zakoračio, uz pomoć vrlo jednostavnog zaobilaznog rešenja imaju naloge pod zastavom neke druge države.

Nadamo se da će se PlayStation tim dozvati pameti pre izlaska igre.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!