Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Total War Pharaoh vodi igrače u drevni Egipat

Oktobar ove godine rezervisan je za Total War Pharaoh!

Predstavljajući sledeći deo renomirane strateške franšize, SEGA sa Total War: Pharaoh prenosi igrače u drevne pustinje Egipta. Smešten u vreme egipatskog Novog kraljevstva, tokom kolapsa bronzanog doba, ova zadivljujuća igra stavlja vas u ulogu ambicioznog faraona. Vaše odluke neće samo oblikovati sudbinu Egipta, već će uticati i na živote hananskog i hetitskog carstva. Pripremite se da uronite u svet ispunjen političkim intrigama, kataklizmičnim događajima i grandioznim ratnim kampanjama dok se krećete kroz kultnu eru Drevnog Egipta.

Producent igre Todor Nikolov je izrazio značaj ove ere za serijal, rekavši: „Postoji samo nekoliko bitnijih perioda od Drevnog Egipta; vremena prepunoh političkih intriga, kataklizmičkih događaja i velikih ratnih kampanja. To je savršeno okruženje za Total War igru“.

Dok zvanična veb stranica otkriva samo Ramzesa kao jednog od osam dostupnih vladara, od kojih svaki ima različite stilove igre, gejmeri mogu već sad očekivati raznovrstan niz strateških opcija.

Trejler za najavu pleni publiku neočekivanim spektaklom, a o čemu se radi pogledajte u trejleru ispod.

Total War: Pharaoh bi trebalo da bude objavljen u oktobru 2023. godine i biće dostupan u prodavnicama Steam i Epic Games, pružajući igračima priliku da se upuste u svoja epska egipatska osvajanja.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!