Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Crysis 4 se ubrzano priprema, ali datum izlaska će razočarati mnoge

Crytek je najavio Crysis 4 početkom prošle godine, ali od tad nismo dobili previše informacija o najnovijem nastavku popularne FPS franšize. Ovih dana dobili smo neke nove detalje.

Naime, Crytek je objavio oglas za posao za osobe koje bi trebalo da ubrzaju pripremu nove epizode poznatog FPS-a. Video koji je objavljen na YouTube kanalu je dodatno zanimljiv zato što otkriva da Crytek želi da popuni čak 22 radne pozicije, kao i da se radi uglavnom o seniorima. Može se samo zaključiti da razvojni tim želi ozbiljno da pojača tempo izrade, ali oni upućeniji tvrde i da to što studio traga za novim producentom takođe potvrđuje da se nije odmaklo daleko od početne faze.

Uzimajući u obzir ovo sve gore navedeno, kao i činjenicu da do sad nije objavljena nijedna sekunda gejmpleja igre, poznavaoci industrije navode da bi najnoviji nastavak mogao najranije da bude objavljen tokom 2024. godine, a verovatno i kasnije.

“Dođite da nam pomognete da napravimo novu kampanju. Uništavamo granice mogućeg da bi nemoguće učinili realnim”, navodi se u najnovijem videu studija Crytek.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!