Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

2K Games će se i 2023. godini podsmevati PC igračima

2K Games baš je razočarao PC publiku prethodnih godina, pa je čak i NBA 2K23 bio samo port sa konzola prošle generacije. Nažalost, ni ova godina neće biti ništa bolja, jer WWE 2K23 neće biti na nivou izdanje za PS5 i Xbox Series X.

Kako se navodi na sajtu igre, “Standardna edicija dostupna je na platformama prošle generacije (PS4, Xbox One i PC), i na sadašnjoj generaciji konzola (PS5 i Xbox Series X/S) u fizičkom i digitalnom formatu.” Ovo su veoma loše vesti i za druge buduće 2K Games igre, što naravno uključuje i NBA 2K24. Ipak, ako verujete da će zaostala grafika biti jedini problem PC izdanja, varate se. Kao što nam je pokazao NBA 2K23, to podrazumeva i određene gejmplej nedostatke i najdrastičnije, izostanak čitavih modova, poput fenomenalnog MyEras.

Naš savet zato mora biti da ne kupujete ovakve naslove. Iako znamo da poneko veruje kako će u tom slučaju 2K Games jednostavno prestati da izbacuje svoje igre za PC, duboko verujemo da je to daleko od istine. Ako je EA mogao da prebaci FIFA 23 u current-gen vode i na PC-ju, jasno je da i njihov rival to mora učiniti. Doduše, reputacija WWE igara svakako nije sjajna već dugi niz godina. Svi ovi naslovi pate od razočaravajućeg gejmpleja, uz slabe kolizije i užasnu sporost.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!