Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

World Cup update za FIFA 23 stiže, pogledajte kako izbacuju Srbiju iz igre

Najmanje isčekivano Svetsko fudbalsko prvenstvo ikad čeka nas za manje od 20 dana, a ni EA Sports nije preterana briga, pa će integracija World Cup moda u FIFA 23 stići tek 9. novembra!

Po običaju tradiciji, i ovo će biti prilično bedan mod, s obzirom da se u igri ponovo neće naći sve reprezentacije sveta, niti je moguće igrati kvalifikacije, prenosi PlayStation blog. Umesto toga, na raspolaganju je samo završni turnir, a među nacijama je i Srbija, kao što smo to i očekivali. Da je nekome u EA Sportsu izgleda krivo što su morali da licenciraju naš tim govori nam i trejler u kome se navodi kako je moguće zameniti reprezentacija koje su se kvalifikovale sa onim koje nisu. I gle čuda, kao primer je uzeta baš Srbija koja je izbačena, a na njeno mesto su ubačeni Mađari. Slučajno? Ne bismo rekli!

Sem igranja turnira, igrači mogu da se okušaju i Live World Cup modu gde su na raspolaganju svi mečevi iz stvarnosti, sa tačnim sastavima timova. Naravno, i FUT je deo svega toga, a tu je 30 World Cup Heroes kartica. Da je ovo najjadniji do sad World Cup mod, govori nam i to što se u igri nalaze samo dva od osam stadiona u Kataru na kojima će se igrati utakmice, a ne pomaže ni to što je jedan od njih Lusail stadion, na kome će se igrati i finale. Zbog razlaza sa FIFA, ovo je poslednja fudbalska simulacija EA Sportsa sa licencom za Svetsko prvenstvo, a s obzirom na to koliko su se sad pretrgli, nikome neće biti žao zbog toga.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!