Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Greškom uklonjena Denuvo zaštita sa Gotham Knights, igra odmah piratizovana!

Warner Bros. načinio je neverovatan propust, s obzirom da su uz prvi patch za PC verziju Gotham Knightsa ujedno i isključili Denuvo zaštitu, ostavivši tako piratima prostor da odrade svoj deo posla.

Kao što je i bilo najavljeno, Gotham Knights pojavio se 21. oktobra sa Denuvo zaštitom, pa je za mnoge bio šok što je ona uklonjena samo pet dana kasnije. Kako kompanije plaćaju neverovatan novac za ovaj vid zaštitite, teško je bilo pronaći logiku u svemu, sem da je neko u samom Warneru načinio strašan propust. Da je to tako, potvrđuje što je Denuvo zaštita vraćena, ali naravno, prekasno. U međuvremenu, na internetu se već pojavila razbijena verzija igre, koja pritom u sebi ima već integrisan patch.

Oni koji su probali verziju igre bez Denuva tvrde da nisu primetili nikakvo poboljšanje, odnosno da prvi patch ne rešava te probleme. Gotham Knights time ostaje jedna od najgore optimizovanih igara godine, jer iako deluje kao naslov sa PS4 konzole, na kolena baca i najsnažnije konfiguracije. Čak i uz neke dodatne zakrpe, čini se da je za Gotham Knights prekasno da bude jedna od onih igara koje su se izvukle posle lošeg starta.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!