Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

eFootball dobio novu verziju, i dalje je otpad

Kad se pojavio pre više od godinu dana, eFootball bio je užasnom stanju. Ne samo što je igra patila od totalnog nedostatka sadržaja, već je i gejmplej bio neverovatno bagovit. Naravno, ovo nije prva igra sa užasnim launchom, ali neverovatno zvuči da je ona i sad u potpunom rasulu.

Naime, eFootball se transformisao u eFootball 2023 početkom ove jeseni, ali i nakon novog patcha sa oznakom 2.1.0 koji dodaje mogućnost igranja prijateljskih onlineutakmica (kakav revolucionarni mod!), stvari nisu dobre. Prvo, i taj friendly match je smehotresan, jer omogućava da vodite samo svoj Dream Team, ali ne i ostale licencirane ekipe! To što prijatelju treba da javite gde da vas nađe na Konamijevim serverima je ipak poseban apsurd.

Nažalost, gejmplej takođe spada u kategoriju apsurda, s obzirom da vaši AI saigrači često ne znaju gde je lopta, pa su u stanju da projure pored nje, čak i kad su zadnji igrači odbrane. Igrači koje direktno vodite su tromi, što vam ograničava mogućnosti u napadu i dovodi do lakog gubljenja lopte. Nažalost, ni sudijski AI nije napredovao, tako da i krvoločni startovi prođu bez kartona, a nekad i faula! Sa ovako malo sadržaja i brojnim gejmplej problemima, samo je pitanje kad će eFootball otići u istoriju. Njegov broj igrača više je nego simboličan, a izlazi iz tunela ne vidi se u ovom momentu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!