Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Super Mario film obećava, sudeći po prvom trejleru!

Nakon odvratnog live action Super Mario Bros. filma iz devedesetih, Nintendo je odlučio da promeni ploču, pa je The Super Mario Bros. Movie urađen u formi animiranog filma. Kako se čini na osnovu prvog trejlera, to je dobra odluka!

U dva i po minuta videa prostor je dobila nekolicina junaka, a pre svega heroj i glavni negativac – Mario odnosno Bowser. Dok Bowser u tumačenju Jacka Blacka zvuči odlično i nekako kako bismo očekivali, Mario u tumačenju Chrisa Pratta deluje… pa, obično. U neku ruku, zahvalni smo što Mario ne zvuči onako piskutavo kao u igrama, pa se možda i priviknemo na ovu promenu. Od ranije znamo i da Anya Taylor-Joy pozajmljuje glas Princezi Breskvici, ali nju nismo mogli da čujemo do sad! Ipak, mogli smo makar da je vidimo, zahvaljujući posteru za film koji je procureo.

Sem njih, u filmu ćemo videti i Luigija (Charlie Day), Donkey Konga (Seth Rogen), Cranky Konga (Fred Armisen) i Spikea (Sebastian Maniscalco). Film u bioskope stiže 7. aprila naredne godine, a teško da će promašiti i naše krajeve.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!