Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Haker preti da će objaviti verziju GTA VI koju je ukrao!

Dok Rockstar Games neuspešno briše preko sat video materijala iz GTA VI, čini se da je pred njima još veća noćna mora. Naime, haker koji je upao na njihove servere u posedu je i WIP verzije igre i najavljuje da bi mogao da je učini dostupnom za javnost.

Da bi pokazao svoju ozbiljnost, on je već bio objavio 10 hiljada linija koda iz GTA VI, prenosi DSOG. Glasine govore da on trenutno ucenjuje Rockstar kako ne bi naneo još veću štetu kompaniji, a čini se da se Rockstar nada kako će ovaj pojedinac biti uhapšen narednih dana. A šta uopšte znamo o ovom buildu igre? Pa, kao što ste sigurno videli, grafička prezentacija igre nije tako sjajna, s obzirom da je ona na nivou GTA V, uz možda manja poboljšanja. Isto tako, primetili ste i da je dobar deo likova nedovršen, pa izgledaju kao da su izliveni od plastike. Ipak, kako sve informacije govore, ovo je rana verzija igre koja je konstruisana 2018, odnosno verovatno 2019.

Dakle, sav materijal potiče iz vremena pre izlaska sadašnje generacije konzola, tako da nema nikakve sumnje da će konačna verzija igre izgledati mnogo bolje. Iako je bilo bojazni da će sve ovo usloviti dalje odlaganje igre, Rockstar već tvrdi da se to neće desiti i da se razvoj nastavlja po planu. Druga je stvar što niko ne zna šta je zapravo plan, a kompanija se ne osvrće na kritike da potpuno ignoriše igrače. Iako je njihovo pravo da svoju intelektualnu svojinu čuvaju za sebe koliko god dugo žele, sve to stvara neviđeni pritisak i motiviše hakerske grupe da dođu do materijala kojim posle mogu da ih ucenjuju.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!