Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sat vremena GTA VI gejmpleja procurelo u javnost, gledajte dok se ne obriše!

Rockstar Games doživeo je najveći udarac u svojoj istoriji! Kompanija koja do poslednjeg momenta krije svaki detalj u vezi svojih novih projekata, sad je doživela masovno curenje materijala iz Grand Theft Auto 6, a koji se već raširio internetom.

Sve informacije koje imamo govore nam da su objavljeni videi autentični, kao i da potiču WIP verzije igre, prenosi DSOG. To nije teško ni zaključiti kad na ekranu ugledamo očigledno nedovršene modele likova, uz uključenu debug konzolu. Ovi videi inače potvrđuju priču kako će ovo biti prva GTA igra gde će žena biti jedan od glavnih protagonista, odnosno da će dvoje glavnih protagonista biti nalik na Bonnie i Clydea. To uostalom možemo videti po jednoj od scena gde njih dvoje pljačkaju lokalni restoran,

Kako se navodi, ovi videi podstiču iz PC verzije, a takođe možemo primetiti i da igra podržava DX12, odnosno da ovaj build radi na GeForce GTX1080 GPU. Ne treba ni govoriti da u Rockstaru trenutno imaju napad panike, pa se videi brišu velikom brzinom! Zbog toga, pogledajte ih pre nego što nestanu sa našeg sajta! Upravo činjenica da se videi brišu trenutno je najbolji pokazatelj da su ovi videi autentični, a čini se da je ovo samo početak! Ovakve stvari ipak nisu sjajne jer će gotovo sigurno izazvati pomeranje datuma objavljivanja igre. Isto tako, sumnjamo da će sve ovo naterati Rockstar da malo promene svoju politiku i više obaveštavaju javnost o projektima na kojima rade.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!